STATUS

Na vreemdgaan: over en uit tussen Peter Gillis en Nicol Kremers!

Het zou over en uit zijn tussen Peter Gillis en zijn vriendin Nicol Kremers. Dit beweert roddelkanaal Reality.FBI. De reden hiervan zou zijn dat Nicol zou zijn vreemdgegaan met ene Leroy.

Een informant van het roddelkanaal vertelt: “Ik heb van een vriend vernomen die Leroy kent, dat Nicole van Peter Gillis is vreemdgegaan met Leroy. Het mag nog niet bekend gemaakt worden omdat de serie Massa is Kassa nog niet is afgelopen. Het zou wel over zijn tussen Nicole en Peter.”
Volgens Reality.FBI zijn Peter en Nicol vorige week nog wel samen zijn gespot op Eindhoven Airport, maar was dit alleen maar om de schijn op te houden.

Nicol zou tegenover Reality.FBI zelf hebben gereageerd op het gerucht en hebben gezegd dat we het verhaal ‘met een korrel zout’ moeten nemen. Leroy zelf zou het verhaal echter openlijk op verjaardagen rondbazuinen. Voorlopig gaat het dus om geruchten, maar zoals vaak blijkt: waar rook is, is vuur….

Is Nicol een vreemdgaande golddigger?

POPULAIR VANDAAG

To Top