STATUS

‘André en Monique tóch weer uit elkaar’

Heftig nieuws: André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn kort na hun hereniging in Amerika toch weer uit elkaar, meldt Yvonne Coldeweijer. De reden is volgens haar de coverfoto van Privé.

Yvonne schrijft op haar juicekanaal: “Van alle kanten krijg ik te horen dat het tussen André en Monique toch echt bij een vakantieliefde is gebleven. 😂 Je verwacht het niet.”

Ze vervolgt: “Een aantal weken geleden werd er nieuw leven geblazen in deze romance, met als kers op de taart de Amerika-trip. Er werd zelfs gesproken over een huwelijk (okay wellicht dan wel over het zakelijke deel, namelijk het verkopen van de beeldrechten van de bruiloft), maar sinds het stel weer terug is in NL is de liefde weer bekoeld.”

Volgens Yvonne heeft Monique het blad zélf getipt: “Dat om aan de buitenwereld aan te tonen dat de zanger tóch niet zonder haar kan, en een publieke genoegdoening op díe manier af te dwingen.”

“Het begon met de foto’s in de Privé die uitlekten, waar Dré achterdochtig over was. Hij dacht dat Monique hierachter zat en nam afstand. Sindsdien is het eigenlijk niet echt meer goedgekomen. Dré wordt steeds minder vaak bij het huis gespot en er zijn zeker geen sleepovers meer. Volgens mijn docu-spion wordt er in de docu wel gesproken over een liefdesrelatie tussen beiden, maar de inhoud van de docu schijnt continu te veranderen. Ik denk persoonlijk dat ze de docu nu zo knippen dat ze de relatie in het midden houden. André heeft op dit moment even geen interesse meer in een liefdesrelatie met Monique.”

POPULAIR VANDAAG

To Top