VOORGASTEN

Aangifte tegen Danny de Munk wegens verkrachting: Gecanceld uit I Can See Your Voice 

Danny de Munk zal aankomend seizoen niet in I Can See Your Voice te zien zijn, maakt RTL woensdag bekend. Naar aanleiding van de aangifte wegens verkrachting tegen de zanger is “in goed overleg” besloten de samenwerking stop te zetten.

Er is aangifte gedaan tegen Danny de Munk vanwege verkrachting. De zedenpolitie van de eenheid Zeeland-West-Brabant onderzoekt de beschuldigingen van de vrouw. Dit schrijft de Telegraaf. De vrouw zou in 2007 en 2008 hebben samengewerkt met Danny toen hij een grote rol had in de musical Ciske de Rat. Ze zegt gedwongen seksuele handelingen te hebben moeten uitvoeren bij Danny, die volgens het Wetboek van Strafrecht worden aangemerkt als verkrachting.

POPULAIR VANDAAG

To Top