SPORT

Vandaag Inside gebanned van deelname Televizierring 

Het programma Vandaag Inside mag niet meedoen in de strijd om de Televizier-Ring. Dat hebben de presentatoren woensdag in de uitzending gezegd. Zij wonnen in 2011 al de prijs voor Voetbal International, een van de voorlopers van Vandaag Inside. Volgens de reglementen mogen programma’s en alle spin-offs die daarop uit voortkomen of daarop lijken niet meer meedoen als zij eerder al gewonnen hebben. Het drietal is het niet eens met deze keuze. “Het is een nieuwe show”, wierp Wilfred Genee woensdag tegen. “Het is een ander programma met andere onderwerpen”, aldus Johan Derksen. Het onderwerp kwam dinsdag tijdens de uitzending al ter sprake. Volgens Derksen is de organisatie van de Televizier-Ring “gewoon bang dat we weer winnen”.

POPULAIR VANDAAG

To Top